Поетичні барви Любові Овчіннікової

Кажуть, у творчої людини є велике щастя – це народження нового твору. Тоді прискорено б’ється серце, душу переповнюють незвичні хвилювання, зникає весь світ, і думки шикуються в ритмічні строфи. Звідки вони беруться? Хто їх надиктовує? Це — одна з найбільших таємниць людської свідомості.
Не знає остаточної відповіді на ці питання і авторка книги «Обо всем на  свете», яка нещодавно побачила світ, наша землячка Любов Овчіннікова. Це вже п’ята книга у її творчому доробку. Слід додати важливу відмінність останньої книги від попередніх: цього разу у ній, крім власних поезій автора, вміщені рядки, присвячені їй друзями; анекдоти, усілякі цікавинки, які Любов Олексіївна колекціонує з різних газет, пізнавальних програм. 

Презентація видання вчергове пройшла у затишному клубі вищого училища культури. Завдячуючи студентам та викладачам закладу, кожен із присутніх у залі поринув у таємничий світ поезії. Виступи перемежовувалися ніжними пісенними та танцювальними композиціями, а по їх закінченню лунали оплески вдячних глядачів. 
Традиційно привітати поетесу прийшли її друзі, колеги, шанувальники поетичного слова. Серед них і Антоніна Жарко, яка редагувала видання, і цього дня подарувала авторці нової книги свої поетичні рядки. Усі гості побажали поетесі, щоб ніколи не міліла та криниця, з якої вона черпає сили для душі і творчості.
О. СТОРЧОВА.