Головківські школярі допомагають бійцям



Школярі Головківського НВК не вперше допомагають нашим бійцям, які відвойовують мир у зоні АТО. На початку цього навчального року учні активно долучились до допомоги  та моральної підтримки 72-ї Красноградсько – Київської окремої механізованої бригади.

Тож і цього разу за ініціативи членів учнівського самоврядування було організовано благодійну акцію  з метою допомоги бійцям АТО.


Батьки, учні та працівники НВК активно долучилися до збору теплих речей, продуктів харчування, речей першої необхідності  для воїнів 72-ї окремої механізованої бригади. Цього разу традиційно відправили домашнє печиво, консервацію, засоби гігієни, теплий одяг, діти написали листи, виготовили листівки та обереги. До благодійності також долучилися ПП «Солінська», дошкільний підрозділ Головківського НВК, сільська рада та небайдужі головківці. Всю зібрану допомогу передали волонтерам, які співпрацюють з 72-ю окремою механізованою бригадою Ігорю Глиненку та Олександру Чорному.
Волонтери подякували усім, хто приєднався до акції, і зазначили, що наша підтримка дуже допомагає та зігріває серця хлопців, які задля миру над нашою головою залишили свої домівки. А школярі пообіцяли і надалі підтримувати солдатів.
О. Шовгеля, заступник директора з виховної роботи.