З добром та надією – ​у 2017 рік!

Володимир Коваленко, Тетяна Кабаніст і Тетяна Двалішвілі
Теплом і затишком зустрів 30 грудня жителів Добронадіївки місцевий Будинок культури. Зібралися тут і старі, і малі, адже на всіх чекала насичена новорічна програма: звіт сільського голови Володимира Коваленка про роботу у 2016 році, привітання з наступаючим 2017 роком та Різдвом Христовим, розважально-ігрова частина та святковий вечір відпочинку.

Володимир Андрійович у своїй промові зазначив, що було складно, долати труднощі. Та перемог, у році що минув, було дуже багато. Це високоякісні ремонти та придбання різноманітного обладнання, апаратури, меблів для ДНЗ «Сонечко», будинку культури, місцевої школи, ФАПу, виконання цілого ряду робіт, які ведуть до покращення якості сільського буття. Дякуючи тісній співпраці сільського голови, депутатського корпусу, місцевих підприємців та фермерів, працівників сільської ради та всіх жителів села була повністю виконана річна програма покращення рівня життя добронадіївців та мешканців сіл: Медове, Зелений Барвінок, Катеринівка, Зелений Гай, а новий рік – ​це нові плани і сподівання на краще!
А потім новорічний вечір продовжився веселим дитячим сміхом, дивовижними розвагами, веселими піснями, гучною музикою, щедрими подарунками та призами від ТОВ «Доброульянівка» та місцевого мецената Д. Трикозенка, поздоровленнями від талановитих аматорів сільського будинку культури: Руслана Футуйми, Людмили Якимчук, Таїсії Тімченко, Тетяни Кабаніст, Світлани Яворської, Роми Журка, Валерії Васильєвої, Даші Донченко, Ані Лисюк, Дарини Зеленської, Валі Трєпачової та Єліазара Бетлея.
Хочеться побажати нашому сільському голові Володимиру Коваленку – ​справжньому господарю, умілому керівнику, який постійно піклується про кожного з нас, щастя, міцного здоров′я та невичерпної енергії в роботі на благо села.
Гарним видався 2016 рік для нашої працьовитої громади та маємо надію на те, що 2017 – ​буде ще пліднішим, щедрішим та благодатнішим!
Т. ДВАЛІШВІЛІ, директор Добронадіївського будинку культури.