Фестиваль уваги «Мелодія душі»

Районний фестиваль уваги «Мелодія душі», що пройшов нещодавно у районному будинку культури з нагоди Міжнародного дня інвалідів, мав на меті ще раз нагадати спільноті, що поруч з нами живуть ті, хто з різних причин має непоправні проблеми зі здоров’ям. Ці люди працюють, беруть участь у громадському житті, вишивають, малюють, танцюють, здобувають кращі результати на спартакіадах та олімпійських манежах, аніж професійні спортсмени. Вони живуть повноцінно, радісно, бо більше, як здорова людина, цінують та шанують кожен прожитий день
Символічно, що у концертній програмі фестивалю разом з людьми, які мають обмежені фізичні можливості, на знак солідарності брали участь представники аматорських колективів районного будинку культури. Вони читали поезії, звеселяли гумором, виконували пісні, реп-композиції, танцювальні номери. На заході були представлені вишивка та вироби місцевої майстрині Світлани Хлистун.
Зі словами уваги до учасників фестивалю звернулися заступник голови райдержадміністрації Олександр Безкровний та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, депутат обласної ради Ірина Чемерис. Вони зазначили, що головне завдання районної влади - підтримати людей з обмеженими фізичними можливостями не лише з нагоди Міжнародного дня інвалідів, а й щоденно створюючи такі умови, щоб вони відчували себе в нашому суспільстві дійсно захищеними та рівними.
Організаторам  фестивалю вдалося подарувати його учасникам надію, наснагу, бажання перетворювати світ на краще. І хоча за вікном перші дні зими, але у залі було затишно та тепло від сонячних посмішок, щирих поглядів та яскравих талантів.
Наш кор.

Більше фото