Будинок старенької «замулює» стічна вода

До редакції часопису «Сільський вісник» нещодавно звернулася пенсіонерка, інвалід II групи, дитина війни, корінна мешканка Нової Праги - 75-річна Ніна Володимирівна Капуста, яка попросила озвучити її проблему на шпальтах нашого видання. 
Літня жінка розповіла про те, що мешкає вздовж траси Олександрія –Кіровоград, узбіччя якої останнім часом не прогорталися, а тому дощові води збиралися вздовж дороги в рівчаку та фактично підтоплювали її двір. Через таку біду Ніна Володимирівна кілька разів зверталася до Новопразького селищного голови Ольги Горбенко. Та, з її слів, чомусь марно. Ходила й до депутата селищної ради Володимира Левандовського. І той обіцяв підтримку, але також - зволікає. 
Хотіла пенсіонерка навіть зателефонувати на «гарячу лінію» в область, але не поспішає, бо сподівається, що врешті-решт місцева влада «прокинеться» і допоможе вирішити її проблему, щоб будинок бабці не знесла стічна вода. 
На наше звернення селищний голова Ольга Горбенко прокоментувала цю проблему. З її слів, згадану ділянку шляху автодорівці періодично розчищають, однак після дощів стічна канава знов і знов наповнюється болотом і сміттям. Проблема існує роками, адже географічне положення цієї ділянки досить складне. Днями там знову побували дорожники. Та чи надовго це допоможе пенсіонерці - сказати важко.
Н. Луценко.