Ланцюжок грудневих свят

Кінець 2016 року приніс у Червонокам’янське НВО багато різноманітних свят, тематичних тижнів, розважальних програм. Особливо запам’яталися ці грудневі дні учням початкових класів. Цікавим ярмарком другокласники провели осінь. Катерина Біла, класний керівник 2 класу, організувала з учнями справжній розпродаж овочів і фруктів. Діти так уміло рекламували свій товар, що столи швидко стали порожніми. Всі фрукти та овочі розкупили гарні покупці - мами, тата, бабусі веселих продавців. 

Наша Україна багата не тільки гарними врожаями, вона славна своїми звичаями, традиціями. Про чудову рідну Україну розповідали учні 3- А класу (класний керівник Наталія Охріменко). Третьокласники запросили до себе на свято вчителів, батьків, бабусь, і подарували їм розповідь про рідний край. Родзинкою свята «Моя рідна Україна» став таночок «Український віночок», який підготувала педагог – організатор Лариса Осипенко. 
Гарно танцювати – це запорука здоров’я. Рекламу здорового способу життя провели учні 3-Б класу на чолі з класним керівником Юлією Перев’язко. Музичні руханки, змістовні сценівки, пісні звучали протягом свята «Помічники здоров’я».
 Не залишилися без уваги і випускники початкової школи. Вони вперше провели свято «Наум, наведи на ум». Цікаво і змістовно розпочала свято Олена Громова. Вона розказала майбутнім першокласникам, батькам, гостям, що 14 грудня – це був особливий день. День святого Наума. Саме в цей день діти вперше переступали поріг школи, щоб стати на стежину знань. А четвертокласники показали дошкільнятам, чого вони вже навчилися і провели майстер – клас з виготовлення орігамі «Святий Миколай». Саме ці Миколайчики стали окрасою свята Миколая, яке також підготували і провели учні 4 класу. 
Грудень ще не скінчився, а на школярів чекає ще багато цікавих, розважальних справ. Тож побажаємо дітям бути завжди веселими, здоровими і мати гарні знання.
І. КОВАЛЕНКО, заступник директора з виховної роботи Червонокам’янського НВО.