Горді за свого земляка

Добру звістку про свого земляка днями отримав Ізмайлівський сільський голова Микола Сироватка, якою поділився з головою ради районної організації ветеранів Олександром Голубом. У вдячному листі на ім’я сільського керманича від командира батальйонно-тактичної групи військової частини В 1688, полковника О. Лановейчика йдеться про Сергія Шкарпету (на фото) із с. Королівка.

Справа в тому, що більше року тому Сергій Володимирович добровольцем відправився на фронт, де добре справлявся, як механік - водій БТРа та танка. Маючи за плечима життєвий і професійний досвід у мирній професії, він і в фронтових умовах не розгубився. 55-річного чоловіка на позивний «Батя» поважали бійці і командири. І нині, коли вже служить за контрактом, та в навчальному центрі готує молоде поповнення, про нього відгукуються тільки позитивно. У листі з військової частини, зокрема, говориться: «Сергій Володимирович за час служби у частині зарекомендував себе дисциплінованим воїном, який сумлінно і чесно виконує свій священний обов’язок. Своєю зразковою військовою службою він заслужив повагу у своїх командирів і товаришів. Ми неодноразово відзначали його самовіддану працю, вміле виконання бойових завдань, зразкову військову дисципліну. Сподіваємось, що він і надалі служитиме взірцем для своїх товаришів».
Сільський голова Микола Сироватка, керівник ФГ "Ріта" Анатолій Задесенець, який допоміг свого часу спорядити бійця усім необхідним, місцеві жителі горді за свого мужнього земляка і чекають його скорішого повернення додому.
О. СТОРЧОВА.