кіровоградські активісти розповіли олександрійцям, Як протидіяти торгівлі людьми

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в центральній районній бібліотеці відбувся тренінг з попередження та протидії торгівлі людьми. Захід ініціювало управління соціального захисту населення Олександрійської РДА. 
Участь в ньому взяли спеціалісти з міськрайонного центру зайнятості, представники сільських рад, працівники центральної районної лікарні, голова громадської організації «Сильна Олександрійщина» та працівники районного відділення Національної поліції України у Кіровоградській області. У тому числі й заступник голови Олександрійської РДА Олександр Безкровний.
Провели тренінг - Наталія Калашнікова та Світлана Приймак, активістки громадської організації «Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва» в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні». 
Учасники та учасниці тренінгу отримали для опрацювання наочну літературу й цікаву інформацію та необхідні знання, як ефективно протидіяти торгівлі людьми та реально допомогти постраждалим.
По завершенню тренінгу учасники отримали сертифікати. 
Н. Луценко.