Дітлахи зустрічали Святого Миколая

Усі діти мріють про диво. А найбільше його чекають у День Святого Миколая. Кожне маленьке серденько мріє, аби його заповітна мрія збулася. Цього дня у всіх дитячих закладах району відбулися святкові програми, на які завітав і сам Миколай, і його помічники.

У Новопразькій спеціальній школі-інтернаті це свято було наповнене особливим змістом. Бо до школи приїхали гості. З подарунками та гарними привітаннями до малечі та присутніх у залі звернулися заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев та голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп. Поважні гості побажали дітворі попри все вірити у диво та добро. А ще, щоб під час цих чарівних зимових свят усі дитячі бажання стали реальністю. До всього ж, Андрій Олександрович подарував закладу від облдержадміністрації та обласної ради сушильну машину - автомат, а для вихованців – солодкі подарунки. Богдан Анатолійович передав дітям шкарпетки та солодощі, а працівники районного будинку культури спільно з представниками центральної районної бібліотеки влаштували веселу ігрову програму з казковими персонажами та, звичайно ж, зі святим Миколаєм. 
На знак вдячності вихованці школи подарували гостям свій святковий концерт. Усі присутні в залі отримали позитивні емоції, теплі слова та святковий настрій. 

За доброю традицією не оминули гості і діточок з дитячого будинку «Перлинка», що у селі Войнівка. До малечі, крім казкових героїв, завітали голова райдержадміністрації Богдан Куруп, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, депутат обласної ради Ірина Чемерис, завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей Оксана Гаркуша. Вони привітали дітей з наступаючими зимовими святами та подарували багато подарунків: спортивний інвентар, настільні ігри, конструктори та солодощі. А працівники районного будинку культури та центральної районної бібліотеки розважали дівчаток і хлоп'ят захоплюючою програмою з казковими героями, цікавими іграми. Чудові номери припали до душі всім, а веселі забави лише розпалили вогники щастя в очах. Дітлахи ж навперейми хотіли розповісти святому Миколаю підготовлені ними вірші та пісні. Зал сповнювався позитивною енергетикою та емоціями. 
Радісні посмішки на обличчях вихованців обох закладів були найбільшою подякою для гостей. Мрії дітей здійснюються, і приємно, що чарівниками стають небайдужі дорослі.
Наш кор.