Безкоштовні саджанці для городян



Цими днями активісти благодійного фонду «Шлях до життя» безкоштовно роздали олександрійцям більше півтисячі саджанців дерев. Серед них червоний дуб, акація, сосна, липа, самшит. 




За молоденькими саджанцями до будинку побуту загалом прийшло більше 40 осіб. Саджанці отримували всі бажаючі. Їх, зокрема, передали і працівникам окремих закладів соцсфери, які виявили цікавість до екологічної акції. У тому переліку й Олександрійський колегіум, спортшкола, міська та районна лікарні.
Саджанці дерев олександрійці брали переважно для озеленення прибудинкових територій, прилеглих до будинку побуту вулиць, а також на 14-й та Жовтневий мікрорайони.
Відзначу, що акцію традиційно організував керівник благодійного фонду «Шлях до життя» Анатолій Тримбач. П’ятий рік поспіль чоловік переймається екологічною темою і за всі ці роки городянам безкоштовно роздали більше п’яти тисяч різних видів дерев. Олександрійці підтримують такі ініціативи громадського діяча та дякують йому за реалізацію такого суспільно корисного проекту. 
Додам, що цього разу акція пройшла також за підтримки Олександрійського лісництва та сприяння депутата Олександрійської міської ради Андрія Коломійцева.
Н. ЛУЦЕНКО.