Презентація поетичної збірки «Джерело»

Хтось мудрий зауважив: поезію важко аналізувати, її треба читати. Так як і пісню. Припала до душі – співаємо. А як ні – то й ні…
Кожна поетична зустріч – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає творчих людей. З правіків джерелом духовного багатства була книга.

Нещодавно світ поезії поповнився новою збіркою — «Джерело», попередні випуски якої вже виходили у 1992, 2004 та 2007 роках. Останній випуск нещодавно презентували разом із її авторами у міській дитячій бібліотеці. У залі зібралися небайдужі до літературного, поетичного слова люди: поети, молодь, представники культурної інтелігенції. 
Автори збірки, а їх тридцять сім – люди різних поколінь, захоплень, уподобань, але всіх їх згуртувала поезія, зріднив літературний клуб «Джерело» на чолі із Анатолієм Штаньком. Змістовна палітра творів розмаїта і широка. Це – краса рідної землі, любов до рідного краю, мотиви патріотизму, багатство людської душі.
З привітальним словом до присутніх звернувся єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп. А потім ведучі один за одним запрошували авторів, які читали свої поезії, від яких присутні отримали заряд позитиву, їхні серця трепетно билися в унісон з ніжними та мелодійними творами.
О. СТОРЧОВА.