Світ побачила поетична збірка В’ячеслава Чебишева

«…Не поле перейти» під такою назвою світ побачила поетична збірка олександрійського журналіста В’ячеслава Чебишева (на фото). Не часто в Олександрії відбуваються презентації саме поетичних збірок. І не часто саме таких вдалих і оригінальних. Наповнених якимось особливим сенсом. Захід відбувся  в конференц-залі Будинку футболу ФК «Олександрія» і зібрав довкола себе когорту місцевих журналістів. В’ячеслав Олексійович процитував присутнім низку своїх віршів і вражав їхньою унікальністю. Багато філософських думок збереглося в його поезії і все, напевно,тому, що має автор за плечима чималий  досвід.
По життю він вдало поєднував кілька професій. За фахом він гірничий інженер, за покликанням - журналіст, засновник і головний редактор газети «Наш край» (Олександрія), публіцист, поет, спортивний коментатор, заслужений тренер України, майстер спорту і національний суддя зі спорту (мотоспорт), засновник і власник СК «Європа-крос», один із засновників і голова громадської організації «Небайдужі олександрійці», колишній керівник прес-служби ПФК «УкрАгроКом», нині спеціаліст по зв’язках з громадськістю ФК «Олександрія», занесений в міське видання «Видатні олександрійці». 
Загалом, це третя книга В’ячеслава Чебишева і не остання, бо в задумах є видання ще кількох. Нові і оригінальні поезії увійшли до авторської збірки, а також в ній можна знайти біографію і фотографії з особистого архіву. 
Свої новенькі книги автор подарував друзям і місцевим журналістам. Відзначає, що у продажу їх не буде, а от до місцевих бібліотек обов’язково передасть. Загалом за сприяння голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка та його першого заступника Юрія Гугленка світ побачило 500 примірників цікавої і філософської книги. 
В. ТИМОФЄЄВА.