Олександрійщина привітала працівників сільського господарства


З нагоди Дня працівників сільського господарства України минулої п'ятниці біля Олександрійської РДА відбулося урочисте відкриття районної Дошки пошани. За наполегливу сумлінну працю передовим трудівникам району вручили грамоти та квіти. 
Продовжився захід у затишній залі районного будинку культури, де за доброю традицією, за особистий внесок у розвиток аграрного сектору економіки району, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята велику когорту працелюбів нагородили грамотами та подяками обласної і районної влади. 
З щирим вітальним словом до присутніх на обох заходах звернулися голова Олександрійської РДА Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко. У своїх промовах вони із задоволенням відзначили, що цього року район спрацював дуже добре і має високі показники. Крім того, вже закладено й надійний фундамент під урожай 2017-го. 
Дякуючи силі й мудрості аграріїв, у галузі успішно застосовуються новітні високо інтенсивні технології, які дозволяють поліпшувати якість сільськогосподарської продукції. Наші трудівники забезпечують наш край хлібом, м’ясом,  молоком. Вони, як ніхто інший, добре знають, як виробляти матеріальні блага, без яких непросто жити. За це їм величезна шана і вдячність. І, власне, керівники району від щирого серця бажали їм усіляких гараздів, добробуту, міцного здоров’я, щастя, мирного неба і подальших успіхів у праці.
Учасники художньої самодіяльності районного будинку культури і самодіяльні артисти з району подарували аграріям феєричний, незабутній концерт, переповнений позитивними емоціями. Це були ті виступи, які тонули в оваціях і бурхливих оплесках. Оцінили концерт глядачі, як неперевершений та  зворушливий.
Н. ЛУЦЕНКО.