У районному будинку культури - новий керівник

     25 серпня укладено контракт із новим директором Олександрійського районного будинку культури Ю. Єлсуковою (на фото), яка визнана переможцем за результатами конкурсу. 
     Юлія Станіславівна закінчила Олександрійську ЗШ №15, Кременчуцький державний політехнічний університет. Працювала журналістом ТРК «КТМ», на інженерних посадах міського управління освіти, діловодом та інженером з охорони праці Олександрійського районного будинку культури. З 2009 року - учасниця народного аматорського театру та театру малих форм «Консенсус» районного будинку культури. У складі колективу народного театру - багаторазовий переможець обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини». У 2014 році обрана головою Олександрійської районної організації профспілки працівників культури.
     Нагадаємо, що цьогоріч Верховна Рада запровадила контрактну форму роботи у сфері культури. Тепер керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту за результатами конкурсу.
     Згідно із законодавством у районі пройшли два засідання конкурсної комісії щодо відбору кандидатів на посади керівників закладів культури. З кандидатами проведено співбесіду, під час якої члени комісії заслухали їхні публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років. 

     За результатами розгляду члени конкурсної комісії ухвалили рішення про визнання переможцем на посаду директора Олександрійської районної централізованої бібліотечної системи – Н. Чуянової; на посаду завідувача Новопразькою центральною бібліотекою-філією О.Резніченко; завідувача Новопразькою бібліотекою-філією № 1 О. Сидоренко; завідувача Новопразькою бібліотекою-філією № 2 Т. Холоден, директора Олександрійського районного будинку культури Ю. Єлсукової.
О. СТОРЧОВА.