О вчителю, твоє шануємо ім’я!

Змінюються дати і події, свята приходять і відходять, їх забувають і відроджують. Але День учителя святкувався завжди. У перший тиждень жовтня освітяни зустрічають своє свято з посмішками на вустах і щирими словами вдячності за їхню сумлінну і копітку працю. 

Цьогоріч, за доброю традицією, представників шкільних колективів Олександрійщини зібрали на святкові урочистості у районному будинку культури. Свято з самого початку захопило всіх присутніх своєю оригінальністю, адже проходило воно у вигляді подорожі на освітянському лайнері у присутності флагманів, лоцманів, мічманів, старшин і, звичайно, юнг. Бо зал поєднав наймолодших педагогів, їхніх старших колег та ветеранів педагогічної справи. У ході свята багатьох із них відзначили грамотами, відзнакою «Золотий лелека», подарунками. На сцену запросили молодих спеціалістів та педагогів, які є ровесниками нашої незалежної держави.
Зі словами вдячності за нелегку шляхетну працю, розуміння тієї відповідальності, яка покладена на вчителя, виступили голова районної ради Ольга Коріненко, заступник голови Олександрійської РДА Олександр Безкровний, начальник відділу освіти Олена Полтавець та голова профспілки освітян Тетяна Мартюшина.
Приємно було бачити щирі усмішки вчителів під час вітань та концерту. Адже на цей короткий час вони забули про свої повсякденні турботи і провели приємні хвилини відпочинку. 
Наш кор.