У Новоселівці відзначили день села

У суботу, 2 липня, День села відзначали мешканці колишнього Комінтерну, який нещодавно отримав нову назву – Новоселівка. Цього дня мешканці села, в основному молодь, зібралися біля сільської ради, щоб підтримати спортсменів та самим взяти участь в змаганнях, приурочених до свята.

Завітали на захід голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп, який привітав присутніх з Днем села та вручив подарунковий сертифікат  на диско-кулю «Magic Ball»  сільському будинку культури.  Завітали також до новоселівців на свято перший заступник голови РДА Юрій Коваль та заступник Олександр Безкровний, керівник апарату адміністрації Олександр Лисенко, а зустрічав поважний гостей керманич населеного пункту Олександр Кива.


На футбольному полі відбулися козацькі ігри, участь в яких, окрім команди місцевих мешканці,в взяли гості з Олександрії, зокрема, збірна команда агропромислового комплексу, до якої увійшли також спортсмени з  громадської організації «Сильна Олександрія». Змагання відбувалися в різних дисциплінах: метання довбні, бій мішками та стрибки в них, метання та підіймання гирі, а насамкінець відбулися футбольні матчі між командами учасниками змагань.
Не залишились байдужими і глядачі, в основному молодь, яка брала активну участь у змаганнях та  підтримувала спортсменів.

Завершальним акордом свята став концерт, подарований художнім колективом з Пантаївки.