Відзнаки за зразкову службу

Бійців з Олександрійського району, які гідно зарекомендували себе під час проходження строкової військової служби та за контрактом, командування військових частин відзначило подяками. Серед  них - молодший сержант Сергій Сьомін, мешканець Михайлівської сільської ради. Восени минулого року його призвали на строкову військову службу і тепер він служить у військовій частині В 0945, що дислокується в Десні Чернігівської області. Таку ж подяку, але від командування військової частини А 1435, що дислокується в смт Озерне Житомирської області, отримав його земляк Максим Котельнюк, який також служить з осені.

Добре зарекомендував себе на службі й сержант військової служби за контрактом з Протопопівки Олександр Рябоконь. Заступник командира з виховної роботи військової частини А 1405, що у с. Аджамка, Михайло Дорчинець висловлює подяку Олександру, як вмілому спеціалісту, майстру на всі руки. Він добре справляється на ремонті та відновленні бойової техніки в частині, як зварювальник, та як керманич на машині та крані.



У свою чергу, Олександрійська районна державна адміністрація висловлює подяку батькам солдатів за гідне виховання своїх синів.