Люди звертаються до влади

Часто, коли не вдається вирішити проблемні питання, мешканці району звертаються до найвищої ланки керівництва, зокрема до голови Олександрійської районної державної адміністрації Богдана Курупа. Останнім часом навіть спостерігається тенденція щодо збільшення кількості осіб, які приходять на особистий прийом до голови райдержадміністрації, що не може не свідчити про їхню ефективність. Наприклад,  нещодавно під час виїзного прийому в селищі Приютівка звернувся місцевий мешканець Сергій Гарбузенко з проханням допомогти йому вирішити питання, що стосувалося переоформлення житла, яке дісталося у спадок від померлих батьків, на яке не вистачає коштів. Богдан Куруп дав доручення розглянути можливі варіанти у вирішенні ситуації. Оскільки сума потрібних для переоформлення коштів незначна, то питання найближчим часом може вирішитися успішно.


- В основному на прийоми приходять люди з особистими проблемами, які стосуються вирішення земельних питань, транспортного сполучення, соціального захисту та іншими, - зазначає Богдан Анатолійович. - Трапляються й ситуації, коли морально ми готові допомогти людині, але згідно з законодавством не маємо на це права. Проте і в таких випадках прагнемо знайти оптимальний вихід. За необхідності до вирішення проблемних питань залучаємо спеціалістів, керівників структурних підрозділів, які відповідають за конкретний напрям роботи.

До речі, особистий прийом голова РДА проводить в перший та третій вівторок місяця в приміщенні районної державної адміністрації, а другий та четвертий вівторок відбуваються виїздні прийоми в селах та селищах району. Та не лише в прийомні дні мешканці Олександрійщини мають змогу звернутися безпосередньо до керівництва району, адже, якщо голова районної державної адміністрації на місці, то завжди знайде час та можливість вислухати людину та знайти шляхи вирішення проблеми.