Відзначили подвійне свято

Сьогодні, 24 червня, в районному будинку культури відбувся концерт, головним лейтмотивом якого було поздоровлення та відзначення державних службовців з нагоди їхнього професійного свята, а також привітання з Днем Конституції України. Зала, в якій проходив концерт, ще до початку урочистостей була заповнена вщент. Були тут і правоохоронці, і працівники виконавчої служби, медики та аграрії та багато інших представників різних професій та галузей нашого району.
Перед присутніми з привітальним словом виступили голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко. Вони привітали присутніх з професійним святом - Днем державної служби, а також з наступаючим Днем Конституції України. Далі ж поважні гості урочисто нагороджували працівників установ, закладів, підприємств Олександрійщини подяками та грамотами. А безпосередні керівники нагороджених працівників, у свою чергу, підтримували та вітали підлеглих. Завітали на свято й сільські голови, щоб також підтримати односельців.


Присутні з захопленням споглядали концертну програму, а  теплий, по справжньому сімейний настрій створювали своїми виступами вихованці танцювального колективу «Авантюрин», вокального тріо «Аколада» та інших виконавців.