На Олександрійщині відбулися змагання з настільного тенісу

Традиційний турнір серед школярів з нагоди Всесвітнього дня настільного тенісу відбувся в спортивному залі Олександрійського колегіуму.

Організатором змагань виступила міська громадська організація «Олександрійський центр розвитку спорту»  спільно з управлінням освіти, молоді та спорту міської ради та відділу освіти Олександрійської районної державної адміністрації. Спонсорами ж змагань виступили депутат Олександрійської міської ради Андрій Коломійцев та ГО «Олександрійський центр розвитку спорту».

Участь у турнірі взяли 64 вихованці з 20 шкіл, сім з яких з Олександрійського району;  13 - представляли місто.  Змагання відбувались за олімпійською системою: учасників заходу розподілили на підгрупи, щоб потрапити у фінал треба здобути перемогу у своїй групі, а далі ж у фіналі ігри по коловій системі.

Серед хлопців перемогу здобув Назар Войтюк, учень Олександрівської школи.  Друге місце у Артема Запарія, який представляв Олександрійський колегіум. На третьому місці -  учень знову ж таки школи з села Олександрівка  - Владислав Скіпор. Четверту сходинку посів Олександр Горбань,  учень міської школи №12.

Відзначились представники району і серед дівчат: так Діана Кайдейкіна, учениця Олександрівської школи, виборола перше місце;  другу сходинку п’єдесталу зайняла Анастасія Матюша, яка також представляла Олександрівку.   Даря Сергеєва, учениця школи №2 міста Олександрії, посіла третє місце, та Катерина Найда, учениця Олександрійського колегіуму, -  на четвертому.


Переможці отримали дипломи, медалі, нагородні статуетки та цінні подарунки від спонсорів.