В Олександрійському районі тривають заходи з благоустрою територій

З настанням весни громади сіл та селищ Олександрійщини взялись за облагородження та благоустрій територій населених пунктів. Прибирання відбувалися і відбуваються в кожному з сіл та селищ району.
В Улянівській сільській раді вже відбулося три таких прибирання, в яких брали участь учні та вчителі шкіл, працівники дитячого садочка, амбулаторії та сільської ради. Загалом не залишилась осторонь вся соціальна сфера, підмогли учасникам заходів і небайдужі жителі села та працівники ТОВ «Доброульяновка». Крім цього, за кошти сільради встановили дві зупинки в селах Тарасово-Шевченково та Першотравневе, щоб жителі мали змогу в комфорті очікувати автобус.
Не відстають і в Новій Празі, найбільшому селищі Олександрійщини. Прибирання прилеглих територій стали традиційними та проходять по п’ятницях та суботах. За цей час новопразьці впорядкували клумбу у центральному парку селища, а згодом і навели лад на частині території, де знаходиться поховання загиблих під час звільнення села від окупантів. Брали участь новопразьці і у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою разом», в рамках якої провели подальше впорядкування територію біля місцевого будинку культури №3.  

Підтримали зазначену акцію і березівчани, організувавши прибирання в своєму селі, до цього ж майже кожної суботи квітня, небайдужі активні жителі займались упорядкуванням території місцевого парку.
Приємно, що громада Олександрійщини дбає про чистоту та порядок на території своїх сільських та селищних рад, а місцеві органи самоврядування всіляко підтримують та відзначають допомогу небайдужих жителів, адже лише спільними зусиллями територія району стане справжньою окрасою степової Кіровоградщини.