На Олександрійщині презентували нову партію

В вівторок, 12 квітня в  приміщенні актового залу міської центральної дитячої бібліотеки відбулася презентація Аграрної партії України та громадської організації «Світ екостану», керівник якої,  Сергій Цапко, розповів присутнім про діяльність своєї організації.

- Більшість наших проектів, серед яких і робочо-туристична поїздка до Болгарії, та інші культурно-розважальні масові заходи, що дозволяють молоді відпочити та заробити які-небудь кошти, - розповів пан Сергій.

Його виступ, як і попередні, був орієнтований саме на молодь, адже в залі присутніми були в основному представники молодшого покоління, зокрема студенти одного місцевого училища. Виступила присутня на заході Людмила Волошина, голова благодійної організації «Берегиня України» та закликала долучатись до благодійний проектів організації.


 Кульмінаційною стала промова представника Аграрної партії, Андрія Жили, який завітав на презентацію з Кіровограда, та є головою контрольно-ревізійної комісії обласного осередку політичної сили. Він закликав долучатись до політичної сили, яку представляє, розповів також про подальші плани, серед яких розбудова міського та районного осередку партії, співпраця з дрібними та середніми фермерами з району. Жила розповів також про плани партії щодо участі у майбутніх виборах, не зважаючи на те, якими вони будуть місцевими чи виборами до Верховної ради.


Насамкінець всі мали змогу задати питання щодо партії або діяльності організацій, чим і скористались декілька присутніх на зустрічі гостей.