Представили нового голову Олександрійської РДА

У вівторок, 12 квітня в актовій залі Олександрійської районної державної адміністрації відбулося представлення громаді Олександрійщини Богдана Курупа, нового очільника Олександрійського району.  З впевненістю можна зазначити, що в приміщенні яблуку ніде було  впасти, адже на захід завітали з  усіх куточків Олександрійщини, а представити нового голову Олександрійської РДА за традицією завітав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, який, звертаючись до присутніх,  зазначив:
- Олександрійщині поталанило на здібних керівників, здатних співпрацювати з депутатами районних, сільських та селищних рад, керівниками сільських територій та сільськогосподарських господарств. Зараз же Олександрійщина стоїть на порозі реформ, адже люди хочуть отримувати більш, якісну медицину, конкурентну освіту для своїх дітей та їздити нормальними дорогами, –  сказав  Сергій Кузьменко.


У своєму вітальному слові він також зупинився на головних завданнях, що нині стоять перед  районною владою в особі новопризначеного керівника району та в цілому депутатським корпусом. Очільник області говорив про адміністративно – територіальну реформу та її  головні пріоритети, про доцільність  підвищення заробітних плат в сільському  господарстві    та важливість спільних зусиль влади, громади і бізнесу в питаннях допомоги армії  та захисту прав учасників АТО. 

Ольга Коріненко, голова Олександрійської районної ради розповіла про спільну працю в райраді з Богданом Анатолійовичем та побажала наснаги новому керманичу району.

Далі перед присутніми виступив голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп.  Звертаючись до колег, він підкреслив, що відчуває  сили і наснагу працювати для розвитку Олександрійщини і робитиме все можливе, щоб вона і надалі  була серед успішних районів. «Порядність, чесність, відданість справі – будуть моїми головними принципами у роботі», - сказав Б.Куруп.

- Зараз говорять про молодість,  мій вік, але саме молодість, сміливість та креативність є тими силами, які спрямовують нас у майбутнє. Я готовий брати на себе відповідальність за довірену мені ділянку роботи., -  звертаючись до присутніх, зазначив новопризначений голова Олександрійської РДА.


Далі   слово взяли   Ізмайлівській  сільський голова Микола Сироватка та Віктор Демидчик сільський голова Недогарок, які поздоровили нового голову Олександрійської РДА  і запевнили його, що у своїй роботі  він може розраховувати на підтримку сільських голів.