В Олександрійському районі сварка призвела до загибелі

У середу, 23 березня, жителька села Березівка повідомила до районного відділення поліції, що біля одного з будинків знаходиться чоловік в непритомному стані. Одразу після цього на місце події виїхала слідчо-оперативна група, учасниками якої було виявлено труп місцевого мешканця 1972 року народження.  Як стало відомо, раніше судимий, непрацюючий житель села, що зловживав спиртними напоями.

Під час судово-медичної експертизи встановлено, що причиною смерті стали тілесні ушкодження у вигляді розриву селезінки та печінки.

- У ході проведення слідчих заходів працівниками поліції із залученням кінологічної служби встановлено, що вночі 22 березня між потерпілим та місцевим мешканцем виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої останній завдав потерпілому декілька ударів в область черевної порожнини, що спричинило смерть потерпілого, - розповів начальник Олександрійського РВП Віталій Кравцов.



Згодом працівники поліції затримали підозрюваного у вчиненні злочину, ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий мешканець, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.