В Олександрійському районі проведуть капітальний ремонт шляху

Про це під час апаратної наради повідомив начальник обласної служби автомобільних доріг Сергій Поліщук. У планах - ремонт ділянки на автодорозі Новгородка - станція Шарівка - Нова Прага (станція Шарівка (межа району) - Інгулокам’янка протяжністю 12,1 кілометра. 

Також буде проведений капітальний ремонт на двох ділянках автошляху Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам’янка (через місто Вінницю) загальною протяжністю 5,1 кілометра.

У поточному році також заплановано збудувати дві ділянки автомобільної дороги в обхід Знам’янки – загальною протяжністю 2,9 та 3,4 кілометра відповідно. Про це повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.

Окрім того, Сергій Поліщук повідомив, що з початку поточного року в області вже проведений ямковий ремонт на майже 30 тис. квадратних метрах автодоріг. З них, на майже 24 тис. квадратних метрах під час ремонту був використаний асфальтобетон. Ще майже 5,2 тис. квадратних метрів автошляхів відремонтовано за допомогою щебеневих сумішей.


За інформацією керівника профільної служби на сьогодні в області тривають роботи з розчистки смуг відводу автомобільних доріг загального користування, вздовж автошляхів триває вирубка порослі.