На Олександрійщині розіграють Кубок Олександрійського району

Нещодавно відбулося жеребкування розіграшу Кубка Олександрійського району на приз газети «Сільський вісник», організованого районною федерацією футболу. 

Примітним є те, що за перемогу змагатимуться не тільки команди з сіл, а також з Олександрії та Пантаївки, що є показником високого розвитку футбольної майстерності серед команд району та статусу футбольних змагань на Олександрійщині.

Самі ж матчі будуть відбуватись на території команд, які під час жеребкування були обрані приймаючою стороною та розпочнуться 26-27 березня.

Ігри турніру відбудуться по олімпійській системі, яка передбачає матчі на вибування, тобто в наступне коло турніру, яке відбудеться 2-3 квітня, вийдуть лише шість команд і по цій же системі гратимуть поки не залишиться три команди. Далі кожна з футбольних команд зіграє два матчі з суперниками, таким чином буде визначено та розподілено перше, друге та третє місця. 


Зазначимо, що минулого року відповідний турнір не проводився, а в 2014 році переможцями стали гравці футбольної команди з села Головківка.


                 Приймаюча сторона
                             Гості
ФК Нова Прага (Нова Прага)
ФК Штурм (Улянівка)
ФК Скіф (ОлександрівкаДівоче поле)
ФК Гвардієць (Олександрія)
ФК Олімпік (Андріївка)
ФК Степ (Куколівка)
ФК Арсенал (Недогарки)
ФК Альянс (Олександрія)
ФК Сатурн (Червона Камянка)
ФК Пантаївка (Пантаївка)
ФК Аметист (Олександрія)
ФК Шляховик (Олександрія)