На Олександрійщині анонсували започаткування проекту «В ім’я твого і мого життя»

У понеділок, 15 лютого, на базі районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

На заході були присутні освітяни, керівники громадських організацій – Ірина Кабанова з Координаційного центру волонтерів та Віктор Іванченко, представник цивільного корпусу «Азов» в місті Олександрія, а також заступник військового комісара Юрій Коваль. Також серед учасників заходу варто виділити радника голови Олександрійської районної державної адміністрації із питань надання допомоги учасникам АТО Олександра Рушковського, який на сьогодні є головою центру.

       -  Робота центру буде спрямована на патріотичне виховання молоді Олександрійщини.  Під час останніх зборів обговорювали варіанти різних заходів та військово-патріотичних зборів, які, по можливості, будуть включені в план роботи, – розповідає Рушковський.

На засіданні розглянуто та затверджено перспективний план роботи Центру  на 2016 рік та анонсовано започаткування районного патріотичного проекту «В ім’я твого і мого життя».