В Олександрійській РДА організовують курси англійської мови

2016 рік указом Президента України оголошено роком англійської мови в нашій державі. Не залишилися осторонь і на Олександрійщині, організувавши при районній державній адміністрації курси для державних службовців. Координує роботу курсів голова районної ради Ольга Коріненко. 

А проводитимуть навчання Алесандрія та Ванесса, волонтери Корпусу миру зі Сполучених Штатів Америки, разом з учителями англійської мови. Курси проводитимуться на базі Олександрійської РДА з 23 лютого і відбуватимуться у формі уроків-лекцій двічі на тиждень тривалістю в одну годину.

Паралельно з державними службовцями за ініціативи депутата Олександрійської міської ради Андрія Коломійцева будуть організовані аналогічні курси для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території міста. Заняття будуть організовані з першого березня в приміщенні Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.

Викладатимуть дітям також волонтери Корпусу миру із залученням викладачів англійської мови. Заняття відбуватимуться двічі на тиждень, але графік поки що не встановлений.