Мешканці Олександрійського району можуть взяти участь в атестації поліції

У зв’язку з початком атестації поліції, в Кіровограді починають формуватися атестаційні комісії, які будуть складатися з представників громадськості, ЗМІ, правозахисних організацій, повідомляється на сайті Національної поліції в Кіровоградській області.

Відтак члени громадських організацій, ЗМІ та правозахисних організацій з Олександрійщини можуть внести свої пропозиції щодо   участі в комісіях. Це необхідно зробити до 20 лютого. Звичайно, якщо подані ними особи готові до роботи в режимі ненормованого часу, адже це є однією з важливих вимог до кандидатів.

Завданнями, які ставляться перед атестаційними комісіями, є забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Оцінка професійних та особистісних якостей працівника і прийняття фінального рішення про його/її придатність до служби в поліції.

Сам же процес роботи передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід з співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.

Процес атестації співробітників ГУ Національної поліції у Кіровоградській області планується завершити до кінця квітня 2016 року.