Учасники АТО з Олександрійщини мітингують?

Сьогодні, 9 лютого, учасники АТО з різних районів Кіровоградщини почали пікет під Кіровоградською ОДА та службою Держгеокадастру. Причиною послугувало те, що демобілізовані військові не можуть оформити земельні ділянки, які були обіцяні державою.

З Олександрійського району учасники АТО у  мітингу організовано участі не беруть, оскільки розуміють, що керівництво обласної адміністрації не має важелів впливу на Головне управління Держгеокадастру в Кіровоградській області. Про це повідомив радник з голови Олександрійської районної державної адміністрації з питань АТО Олександр Рушковський.

Але можемо констатувати, що проблеми виділення землі не оминули  демобілізованих військових з Олександрійщини, адже багато з них не отримали земельні ділянки, у зв’язку з відмовою на розробку проекту землеустрою від обласного управління Держгеокадастру.


Зазначимо, що вчора на апаратній нараді голова ОДА Сергій Кузьменко доручив своєму заступнику Андрію Коломійцеву терміново підготувати листа на  ім'я Прем'єр - міністра  України з проханням вирішити питання щодо призначенням керівника Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області.