На Олександрійщині до Дня героїв Крут ярмаркували


У п’ятницю, 29 січня, у День вшанування пам’яті героїв Крут школярі Добронадіївської школи провели благодійний ярмарок. До заходу долучились учні та педагоги школи, працівники сільського будинку культури та бібліотеки-філії, батьки та просто небайдужі жителі села. Було на ярмаркових столах все, що забажаєш: торти, печиво, пиріжки та інша домашня випічка. Загалом наярмаркували в Добронадіївці  на суму 1247 гривень і кошти передали до Координаційного центру волонтерів.

Відзначимо, що не вперше жителі Добронадіївки допомагають військовим, а співпрацюють з волонтерами з вересня 2014 року.

- Продукти харчування, теплий одяг, обереги, малюнки, листи, кошти - усе це надходить до бійців АТО - наших земляків з Олександрійщини. Це те найменше, чим діти та батьки можуть допомогти нашим воїнам, - розповідає директор Добронадіївської школи Олександр Єфімов.

У цей же день в селі відкрили Центр патріотичного виховання, основним напрямом діяльності якого є формування гармонійно розвиненої особистості вихованців, виховання почуття патріотизму, духовності, національної свідомості, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості; організація оздоровлення та змістовного дозвілля молоді. Навчання в центрі відбуватиметься у позаурочний та позанавчальний час, а викладачі будуть займатися з дітьми добровільно та безоплатно.