В Олександрії на сесії міської ради зібрався аншлаг

Вже на 8:30 ранку зал міської ради був вщент забитий людьми, які вирішили на власні очі побачити сесію міської ради. А вже на початок, на дев’яту година ранку,  навіть неможливо було протиснутися всередину. Тому деяким депутатам довелось фактично йти по головах.

Одразу ж після відкриття сесії почались суперечки щодо законності проектів, які збирались вносити депутати. Юридичний комітет Олександрійської міської ради вважає, що деякі з них порушують певні закони нашої держави. За словами ж депутата від Радикальної партії Миколи Смакули, незалежна юридична компанія опрацювала ці проекти і дала висновок, що вони не порушують закон.

Також причиною суперечки між депутатами та міським головою стало питання щодо звіту виконавчого комітету. Проект відповідного рішення був внесений за підписом близько 20 депутатів, але так і не поставлений Степаном Цапюком на голосування.

Не обійшлося і на цій сесії без перерв – для консультації депутатських груп та фракцій поміж собою та з міським головою. Та ці, так би мовити, переговори не дали плідного результату і, в підсумку, керманич міста оголосив про закриття сесії, натомість депутати спробували стати йому на заваді.

Тож, окрім суперечок між представниками депутатського корпусу, як міської, так і обласної ради, сесія нічим не запам’яталась.

 Давидов Олександр