Олександрійські волонтери вирушають з допомогою на передову


Сьогодні, 4 лютого, волонтерська група в складі волонтерів з громадського формування «Славутич» та активістів Координаційного центру волонтерів відправляється на передову з допомогою для військових, які перебувають в зоні проведення АТО.

Доправлять волонтери для військових бензиновий генератор, в якому мають потребу наші земляки, які стоять на позиціях під Зайцевим, також їм доставлять біноклі та балаклави. На купівлю останніх збирали кошти студенти педагогічного коледжу. Не залишаться військові і без свіжої випічки, смаколиків та консервації.

Крім цього, буде доставлена допомога воякам, які дислокуються в районі міст Костянтинівка та Димитрів.

- Звернулися до нас батьки одного з військовослужбовців, підрозділ якого базується в районі Димитрова, та попрохали завезти посилку для сина та його побратимів. Тому ми здійснюємо поїздку не тільки за призначенням головного вантажу, а й завозимо ось такі «гостинці»,  – розповідає волонтер Сергій Качинський.

Також в планах волонтерів з Олександрійщини найближчим часом відвідати з допомогою бійців Донецького прикордонного загону, які дислокуються в Маріуполі та його околицях.