Чим живеш, громадо

ДІВОЧЕ ПОЛЕ. За давньою традицією дівочепільська громада щорічно вшановує своїх сільських трударів вже після повного завершення сільськогосподарських робіт наприкінці року, у грудні. Так підбивали вінець своєї праці сільчани і цього року, коли нещодавно, в передноворічні свята, своєю дружною сім’єю, зібралися в привітному, затишному і теплому приміщенні їдальні відділку №6 ТОВ «УкрАгроКом», щоб вшанувати своїх працелюбів. З привітальним словом і щирою подякою за трудові досягнення у 2015 році до всіх працівників відділку звернувся його керівник Олег Павленко.
У свою чергу, сільський голова Лариса Кобан від імені всієї сільської громади вручила керуючому відділком запашний коровай, як символ натхненної праці хліборобів села у 2015 році. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся від імені керівництва ТОВ «УкрАгроКом» і народного депутата України Анатолія Кузьменка представник товариства Олександр Новіков, а малюки сільського дитсадка разом з музичним супроводом з м. Олександрії подарували дівочепільцям цього дня, 17 грудня, напередодні святкування Дня Св. Миколая приємну і хвилюючу концертну програму, під час якої трудівники села немов відчули повне єднання своїх сердець.
УЛЯНІВКА. Справжніми іменинниками в передноворічні дні почувають себе всі вихованці Улянівського дошкільного закладу «Берізка». Святковий настрій та радість їм і їхнім батькам створили трудівники Добронадіївського ХПП на чолі з Віктором Живановим, котрі на день Святого Миколая не лише почастували дітлахів солодкими ласощами, а і вручили їм іграшкові дарунки: хлопчикам – екскаватори, а дівчаткам – ляльки. Частували малят на їхнє превелике задоволення і під Новий рік. Цього разу вже трудовий колектив ТОВ «Доброульянівка» разом зі своїм керівником Миколою Коваленком. Вони ж не забули і про новорічні ялинки, які залюбки доставили не лише малюкам, а й учням Улянівської школи. Така добра традиція піклування про своїх найменших жителів громади з боку дорослих у дні новорічних урочистостей зберігається в улянівській громаді вже чимало років.
В. ЮРЧЕНКО.