Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації

Сучасне життя дуже насичене і з усіх боків на нас чекають різні види небезпек. Для того, щоб наше життя було безпечним, потрібно дотримуватися правил безпеки життєдіяльності. 

У нашій державі існує служба порятунку ДСНС, яка в скрутну хвилину завжди прийде на допомогу. Але набагато спокійніше і приємніше працівникам, коли таких ситуацій не трапляється. Тому рятувальники ведуть роз’яснювальну роботу серед молоді та громади. А щоб дітям краще запам’ятовувалися правила, організовують різні конкурси та змагання. Учасником одного із таких конкурсів - «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації» - була і я. Вогнеборці міста Кіровограда провели конкурс на кращий виріб ручної роботи, присвячений пожежній безпеці. Учасниками конкурсу були діти з усієї Кіровоградської області. І ось 16 грудня у молодіжному клубі «Provocateur», що в м. Кіровограді, відбулося нагородження переможців. Разом із своїм керівником гуртка «Hand Made», методистом ЦДЮТ Н. Гавриленко, я виготовила м’яку іграшку «Рятівник», і за результатами конкурсу посіла третє місце. 
Усі переможці, а також учасники, отримали гарні та корисні призи. На нас чекала цікава розважальна програма, виступали кращі танцювальні та вокальні колективи, проводилися ігрові змагання. Було дуже цікаво й весело, дякую, що такі масові заходи проводяться у нас!
А. НЕДВИГА, учениця 10 класу Войнівської школи.