Чим живеш, громадо

ДОБРОНАДІЇВКА. Щоб не чекати ще далекої весняної пори, коли всі сільські громади прискіпливо наводять порядки на своїх територіях, Добронадіївська сільська громада за ініціативи сільської ради взялася за цю справу ще напередодні Нового 2016 року. Почин здійснили самі ж працівники сільради, навівши помітний благоустрій на своїй території. З цією метою вони ретельно провели відновлювальні роботи огорожі навколо сільради, очистили всю територію, а для належних зручностей всім своїм працівникам і відвідувачам, котрі користуються велосипедним транспортом, вже замовили спеціальну велосипедну зупинку, котра найближчим часом буде встановлена біля приміщення сільради.

Належний порядок до нового року навели на своїх територіях у центрі села і всі підприємці та інші особи, які опікуються послугами для жителів громади. Приємне враження в людей складається після таких заздалегідь здійснених починань, які після Нового року будуть продовжені і на інших значимих для громадськості села територіях.
ЧЕРВОНА КАМ’ЯНКА. У калейдоскопі новорічних святкувань зустрічала червонокам’янська громада 2016-й рік. А розпочалися святкові урочистості з доброго і піднесеного настрою всіх трьох груп Червонокам’янського дитячого садочка «Малятко», коли на День Св. Миколая трудівники Добронадіївського ХПП не лише традиційно, як і в минулі роки, почастували вихованців дитсадка солодощами, а й вручили кожному в дарунок іграшки: дівчаткам – ляльки, а хлопчикам – автомобілі. У свою чергу, до новорічних свят трудовий колектив СВК ім. Фрунзе доставив дітлахам розкішну ялинку, біля якої діти разом зі своїми вихователями в присутності батьків влаштували чудове свято, на якому були присутні й чимало жителів села.
Зі святковим настроєм зустрічали Новий рік і дорослі жителі села, котрі в сільському Будинку культури організували і провели з участю місцевих художніх аматорів великий Новорічний вогник, на який запросили всіх бажаючих відпочити.
З радістю відгукнулися червонокам’янські самодіяльні артисти, в тому числі й їхній відомий в районі аматорський колектив «Екстрим», на запрошення адміністрації ТОВ «УкрАгроКом» побувати зі своїми передноворічними концертами у відділках товариства. Трудові колективи відділків залишилися щиро задоволеними хвилинами святкового відпочинку, який вони одержали від червонокам’янців.
В. ЮРЧЕНКО.