Творить прекрасне

На тендітні жіночі плечі лягає турбота про родину, дітей, онуків, щоб вони попри всі негаразди зростали здоровими, освіченими, щасливими. Про одну з таких жіночок і хочеться розповісти. Це Валентина Рейзмір (на фото), яка працює касиром у Войнівській сільській раді, і у вільний від домашніх справ час своїми руками творить прекрасне.

Напередодні Дня Св. Миколая у сільській бібліотеці для членів жіночого клубу «Берегиня» та читачів було презентовано виставку її робіт. 
Захоплення Валентини неординарне: на виставці можна побачити картини, вишиті стрічками, бісером, сюжети з полімерної глини, паперового шпагату, мушлі. А картини з використанням кісток риби особливо захоплюють відвідувачів бібліотеки, спочатку ніхто навіть не здогадується, що це за матеріал! Приємно милують око вазочки та пляшки, оформлені у стилі декупаж, а також кумедні домовики. Все це виготовлено талановитими руками Валентини, і це лише невелика частина того, що міг вмістити стелаж у бібліотеці. Свої вироби майстриня любить дарувати друзям.
Валентина Рейзмір є постійним членом жіночого клубу «Берегиня», що діє при бібліотеці, і членом вокальної групи у Будинку культури, а ще турботлива дружина, матуся двох синів, любляча бабуся, яка для онуки Насті вже вишила костюмчик, що теж був представлений на виставці, а в планах для онука Саші вишити сорочку. 
Ще одне захоплення Валентини – квіти, з ранньої весни до пізньої осені її будинок прикрашає квіткове розмаїття.
Тож у ці новорічні свята хочеться побажати Валентині творчих успіхів, здоров’я їй та її родині, сімейного щастя і благополуччя.
В.Гоголєва, голова жіночого клубу «Берегиня».