Наші діти - талановиті

У правдивості цих слів можна було переконатися на районному етапі щорічної виставки-конкурсу «Український сувенір» та новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція», що проходили у районному Центрі дитячої та юнацької творчості. 

У цьому заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл району та вихованці гуртків ЦДЮТ: «Художня вишивка» (керівник Г. Олещенко) на базі Бутівського НВК; «Декоративно-ужиткового мистецтво» (керівник М. Тищенко) на базі Протопопівської ЗШ; «Декоративно-прикладного мистецтво» (керівник В. Грицюк) на базі Недогарського НВК; гурток «Планета Hand Made» (керівник Н. Гавриленко) на базі Войнівської ЗШ;  МПО «Тарпан» (керівник С. Коломоєць) на базі Улянівської ЗШ; гурток «Декоративно-ужиткового мистецтва» (керівник Ю. Гурій) на базі Шарівського НВК; та учні Косівської, Ізмайлівської, Користівської, Попельнастівської, Червонокам’янської, Олександрівської, Андріївської, Бандурівської, Лікарівської шкіл, Головківського, Куколівського та Долинського НВК.
Журі конкурсу відзначило високий рівень виготовлених робіт та використання різноманітних технік та матеріалів: вишивка, в’язання  спицями та гачком, модульне оригамі, канзаши, випалювання по дереву, петриківський розпис, живопис, ліплення з солоного тіста та полімерної глини, бісероплетіння, сизаль, малюнок на склі,  витинанка, паперопластика, конструювання з макаронних  виробів, квілінг, аплікація з фетру, аплікація та конструювання з природних та підручних матеріалів, вирізування з дерева, декупаж. Кращі роботи відправлено на обласний етап конкурсів.
Н. Гавриленко, методист ЦДЮТ.