Завітав Святий Миколай

 18 грудня на сцені Новопразького НВК  відбулося справжнє диво - сцена перетворилася на казку, а учні початкових класів - на казкових героїв. Це вони разом зі своїми  вчителями підготували красиве свято для Святого Миколая, який радо завітав, коли почув, як гарно вони співають, декламують вірші та кружляють у веселому танку. Відповідальною за проведення цього дійства була вчитель 3-А класу А. Перкіна. Вона підготувала вітання для дітей, вчителів, батьків, гостей.  
На свято завітали Янголи із книгами добрих і лихих справ та чортенята з різочками, які пропонували дітям недобрі вчинки. Історичну довідку про Святого Миколая розповіла шкільний бібліотекар І. Просяник.
Учні 2-А  класу (вчитель С. Зеленгур) розказували вірші Святому Миколаю, 3-Б класу (вчитель О. Чайка) -  показали виставу «Рукавичка», 1-Б класу (вчитель Л. Гейко) - танок «Хлопушки», а учні 5 та 11 класу – заспівали новорічні пісні. А сам Святий Миколай проводив з дітьми ігри, вікторини, а насамкінець свята роздав їм подарунки: солодощі та фрукти, придбані  батьківськими комітетами кожного класу.
Л. ГЕЙКО, голова МО початкових класів  Новопразького НВК.