Молодці, малята!

Завидним і плідним життям живуть малюки Андріївського дитячого садочка «Ластівка». Можна лише позаздрити, як вони вже зі свого малечого віку призвичаюються до праці, до того, щоб  щось корисне і практичне творити своїми руками і відчувати від цього радість і задоволення. Черговим проявом такої практики, спрямованої на розвиток  дошкільнят, на виховання в них любові до праці, до природи стала ініціатива завідуючої дитсадка Оксани Близнюк та виховательки Наталії Оглоблі зробити з допомогою своїх вихованців пташине свято у дитсадку. 

З цією метою вони запропонували діткам і їхнім  батькам виготовити годівниці для зимових птахів, щоб потім вивісити їх на великому абрикосовому дереві біля садка і в період холодів кормити пташине царство. 
Цілий тиждень продовжувалася робота. І ось годівниці готові. Різноманітних конфігурацій і розмірів, кольорів і зручностей. Всі вони нарешті готові в руках малюків з їхніми сяючими очима і захопленням та гордістю від того, що кожен разом з батьком брав участь у виготовленні годівниці. 
Для цих годівниць малята вже принесли до дитсадочка і певний запас кормів, заготовлених в торбинках з написом, хто ж їх заготовив. Пора року вже така, що годівниці вже розміщені на заповітному дереві, адже синички вже радують малечу своєю появою. Та до цієї події в «Ластівці», під патронатом  сільської ради та членів батьківського комітету дитячого садка, готувався й конкурс на визначення найкраще виготовленої годівниці. Головним призом для переможця визначено смачний торт.
В.Юрченко.