У ЩАСЛИВОМУ ДАРУВАЛИ ЩАСТЯ!

Мій рідний край-моє село Щасливе
Ставки круг нього і розкішно вбрані ниви
Краса чаруюча у будь- якую пору
І чутний щебіт птахів, що зрина угору.
Зранку 21 листопада  у чарівне село Щасливе завітало потрійне свято - День визволення села від фашистських окупантів, День працівників сільського господарства та День села. У Будинку культури з цієї нагоди зібралася вся громада села від дитини – янгола, що тільки народилась, до людей похилого віку, що за життя своє вже вдосталь натрудились. 

Переповнений зал! Ось на святково-декоровану сцену виходять ведучі-гарні українки-вчитель Т. Мажара і директор Будинку культури Л. Філозоф - свято розпочинається. Сільський голова Т. Кіцелюк  щиро вітає односельців зі святом і майже жодна сільська родина не залишилася поза увагою. Гаряче присутні вітали вже єдиного в селі учасника Великої Вітчизняної війни Г. Олійника,чоловіків, які виконували військовий обов’язок в Афганістані - Г. Колісника, В. Дамченка, М. Василяку, їм були вручені медалі «25 років виведення військ з Афганістану» та подарунки. З особливим трепетом і хвилюванням вшанували чотири  родини, чиї рідні зараз перебувають в зоні АТО. Слова подяки лунали на адресу ветеранів І. Погорілого, Т. Погрібної, Л. Сосновської, Н.Засідки за допомогу у створенні сільського музею. Теплими словами і подарунками вітали дев’ятеро молодих родин, яким лелека у цьому році принесла малят. А як цікаво пройшли ювілейні дати весіль - золотого у подружжя славних хліборобів Володимира Семеновича та Галини Юріївни Міщенків, срібного - у родин Полянських та Серби! До передзвону бокалів з шампанським, линуло гучне весільне «Гірко» та обсипання на щастя цукерками. На сцену запросили молоду зміну села, яка вперше отримали паспорт громадянина України. Від їхнього імені студент Олександрійського педколеджу Андрій Серба завірив присутніх, що вони будуть достойними українцями. Двом красуням села Люді Кісарець та Варі  Літвінчук у цей день припало День народження. Й безумовно душу кожного із названих категорій людей зігрівали подарунки, пісні  і танці у виконанні ансамблю «Щасливчанка» (худ.керівник І.Пєшко), вихованців дитсадка (керівник І. Мажара), учнів школи (директор С. Михайлова). На свято завітали депутати райради О. Коріненко та М. Кас’яненко, Добронадіївський сільський голова В Коваленко. А  згодом святкування продовжилося за столами, які були наповнені частуванням, і чого тут тільки не було - запашна юшка, тушкована картопля, котлети, риба, салати, сири-ковбаси, солодощі! Відбулося справжнє масове гуляння, яке об’єднало всіх жителів та надовго запам’ятається.
Коли люди веселі - й село щасливе. І за все це сільська громада безмежно вдячна сільському голові Т. Кіцелюк, членам виконкому, працівникам сільради та школи і безумовно всім підприємцям, одноосібникам, які фінансово підтримали святкування.
Хай сонячно всім землякам моїм живеться
Кривавої війни крило нікого не торкнеться,
Щоб радо всі збиралися на свята,
Щаслива доля дарувала літ багато!
За  дорученням жителів с.Щасливе секретар ради ветеранів села, вчитель-пенсіонер Н. ЗАСІДКА.