За прикладом батька

Сьогодні, мабуть, не можна і уявити собі, щоб бригадир тракторної бригади № 2 ФГ «Олександрівське» Ігор Анатолійович Руденко (на фото) міг би дозволити собі обрати якусь іншу професію, окрім пов’язаної із землею, з хліборобською працею. 
Та це й не дивно, адже з раннього дитинства в його сім’ї праці хлібороба  надавали культового значення. І в цьому щонайперше була заслуга батька Анатолія Петровича, який достеменно знав, що таке земля, як найцінніше багатство нації, бо й сам все своє життя посвятив
землі, сільському господарству і чимало років очолював в с. Михайлівка колгосп «Росія». Отож і син перейняв і увібрав в себе батьківський принцип ставлення до землі і по закінченню школи без ніяких сумнівів вступає в Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування, який в 1994 році успішно закінчує, одержує професію інженера-механіка і по завершенню навчання та отримання диплома призначається на цю посаду в КСП «Олександрівське». З самого початку в його роботі відчувся організаційний хист, вміння керувати колективом і володіння  ситуацією. Це й стало рекомендацією молодому інженеру для призначення його вже в березні 1995 року на посаду бригадира тракторної бригади  № 2 цього ж господарства.
Відтоді вже промайнуло 20 років, які були роками злету і виробничих успіхів підпорядкованого йому трудового колективу. За цей період Ігор Анатолійович міцно утвердив себе, як здібний, добропорядний і висококваліфікований працівник, котрий досконало знає і любить свою роботу. Професійна майстерність, чесність, сумлінність та досвід допомогли йому з року в рік покращувати результати роботи свого трудового колективу на будь-якій з доручених ділянок.
Що ж стосується звичайних людських якостей Ігоря Анатолійовича, то всі жителі Олександрівки знають його як скромну, врівноважену і коректну людину, здатну бути і цікавим співбесідником, і безвідмовним помічником, і розуміючим людські потреби.
За досягнуті успіхи в інтересах і на благо сільської громади він неодноразово нагороджувався грошовими преміями господарства і грамотою Олександрійської райдержадміністрації. А 2015 рік для Ігоря Руденка і його сім’ї став знаменний тим, що його ім’я за значний особистий внесок у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району занесено на районну Дошку пошани.
М.Муленко,
голова ФГ «Олександрівське».