Семінар – навчання щодо надання житлових субсидій


     8 квітня працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації провели семінар - навчання щодо роз’яснення спрощеного порядку надання житлових субсидій.
      У його роботі взяли участь заступник начальника управління соцзахисту Тетяна Шелесько, головний державний інспектор Олег Пухтієнко, головний спеціаліст відділу прийому громадян Ольга Целуйко, уповноважені особи сільських (селищних) рад району та запрошені  працівники територіального центру.
      Учасники семінару ознайомилися, як правильно заповнити бланки заяв та декларацій, які повинні подаватися для призначення житлових субсидій; зазначити доходи заявника в декларації. Говорили й про необхідність звернення внутрішньо переміщених осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції до міграційної служби щодо відмітки в довідці про реєстрацію.
      По закінченню семінару – навчання всім уповноваженим особам сільських (селищних) рад в електронному вигляді надали буклети, бланки заяв та декларацій, зразки заповнених бланків та декларацій, нормативи споживання житлово-комунальних послуг для розміщення на стендах сільських (селищних) рад та проведення серед населення інформаційно – роз’яснювальної роботи.
Наш кор.

ФОТО +