А.Коломійцев зустрівся з батьками й педагогами Костянтинівської школи

     8 квітня голова райдержадміністрації Андрій Коломійцев зустрівся з педагогічним колективом та батьками учнів Костянтинівської школи. Разом з ним сюди завітали й голова районної ради Михайло Бойко, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Макаренко та завідувач методкабінету районного відділу освіти РДА Тетяна Мартюшина. На зустрічі обговорювалося питання реорганізації шкільної мережі, яке так чи інакше торкнеться і Костянтинівської школи. Нині тут навчається 24 дитини, більшість з яких переведені на індивідуальну форму навчання. Загалом заклад розрахований на 80 дітей. Тут же працює 8 педагогів.
     Спілкуючись з громадою, керівник району, зокрема, зауважив, що реорганізація та об’єднання малокомплектних шкіл на даний час – вимушено необхідне завдання. «Вже зараз нам треба приймати оптимальні для усієї громади рішення, які дозволять поліпшити якість освітніх послуг», - зазначив А. Коломійцев. У продовження цієї думки керівник району запропонував батькам у найближчий час визначитися зі школою, до якої з 1 вересня переведуть своїх дітей, щоб саме туди організувати підвіз дітей шкільним автобусом і забезпечити працевлаштування педагогів.
     Обговоривши проблеми організації навчально-виховного процесу, кадрові питання, а також питання, пов’язані з харчуванням школярів, медичним обслуговуванням, Андрій Коломійцев відповів на запитання батьків, вислухав їхні побажання й зауваження і пообіцяв свою підтримку. Окремі із порушених проблем коментували М. Бойко та Т. Мартюшина.
Н. ЛУЦЕНКО.