Запрошуємо на День відкритих дверей

З дідів-прадідів славилась земля українська своїми ланами, золотом налитим колоссям, доглянутими тваринами. І завжди із впевненістю можна сказати – Україна – аграрна. У затишному куточку міста, по вулиці Діброви, розташований аграрний технікум зі своєю славною історією. Протягом часу змінювались назви: агрономічний, радгосп-технікум і т.п. Але суть лишалася одна – технікум єдиний в місті та районі готує кадри для сільського господарства.

Матеріальна база технікуму достойна: 2 сучасних навчальних корпуси, кабінети, оснащені комп’ютерами, 2 комп’ютерні класи, сучасна актова зала, оснащена мультимедійною дошкою, два спортивні зали з різноманітними секціями. Навчально-практичне господарство, розташоване в 1 км від технікуму, де студенти здобувають практичні навички з агрономії, ветеринарії. На базі технікуму проводять регіональні конкурси: «Студент року», «Куратор року», «Викладач року». Плеяда викладачів під керівництвом О. Бодяко, захоплених своєю справою, працює в технікумі. У позаурочний час проводиться гурткова робота, різноманітні молодіжні конкурси, концерти. Щорічно, завдяки студентському профкому, студенти їздять на екскурсії до Всеукраїнської господарської виставки, до Умані та до інших пам’ятних та історичних місць.
На даний час технікум готує висококваліфікованих  ветеринарних спеціалістів, технологів по переробці сільськогосподарської продукції, організаторів фермерського господарства. На спеціальність «Ветеринарна медицина» приймаються як по закінченню 9 класів, так і по закінченню 11 класів.
 Технікум входить у структуру Білоцерківського національного аграрного університету, тому випускники технікуму мають право на безкоштовне навчання в університеті. 17 квітня відзначається День відкритих дверей. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш технікум.
Адміністрація та профспілка технікуму.