КРИМІНАЛЬНІ НОВИНИ

За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського райвідділу міліції зареєстровано 61 злочин, з них 6 крадіжок, 6 тілесних ушкоджень, 2 пошкодження чужого майна, 8 сварок, 2 ДТП, 2 пожежі.
До дільничного інспектора міліції надійшла заява від 59-річної жінки із села Комінтерн про те, що з її паркану викрадено 16 металевих стовпчиків. У ході розшукових заходів правоохоронці встановили, що злочин скоїв місцевий 29-річний мешканець. Викрадені предмети вилучені й повернуті власниці.

До чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 73-річної мешканки одного з сіл району про те, що невідома особа проникла до літньої кухні і викрала звідти чавунну плиту пічного опалення. За даним фактом триває перевірка.
Від мешканки села Ясинуватка надійшло телефонне повідомлення про те, що вночі невідома особа викрала з магазину продукти харчування. Слідчо-оперативна група встановила, що в крамницю злодій проник через вікно, яке вибив металевим ломом. Особу крадія поки що не встановлено. Триває слідство.
Від представника ПАТ «Кіровоградобленерго» отримали повідомлення про те, що невідомі особи розікрали металеві кутники з опор електропередач у селі Червона Кам’янка, і тим самим нанесли шкоду підприємству на суму понад дві тисячі гривень. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі триває перевірка.

До чергової частини надійшло телефонне повідомлення, що неподалік одного з сіл району чути звуки, схожі на постріли. Для з’ясування усіх обставин справи була негайно відправлена слідчо – оперативна група. Неподалік відстійників Олександрійського цукрозаводу працівниками райвідділу була затримана група молодих людей, у яких виявлено та вилучено предмети, схожі на автоматичну зброю та боєприпаси. У процесі попередніх слідчих дій встановлено, що 23-річний олександрієць запропонував своїм двом товаришам 23-х  та 19-ти років випробувати наявну у нього зброю за межами населеного пункту. Вилучені предмети направлено на експертизу, зазначає в.о. начальника  Олександрійського РВ УМВС в області  Антон Кранг.
О. ПЕТРЕНКО.