Суботній ярмарок

Минулого тижня в м. Олександрії за ініціативи голови Олександрійської райдержадміністрації Андрія Коломійцева і міського голови Степана Цапюка відбувся весняний ярмарок, метою якого була стабілізація ціноутворення у торговельній системі міста. На ярмарку за доступними цінами для олександрійців був представлений широкий асортимент продуктів першої необхідності нашими сільськими товаровиробниками.

 


 
Під час ярмарку по ціні 7,50 грн. за кілограм було реалізовано СВК ім. Фрунзе, ФГ «Степ», ФГ «Південне», ТОВ «Колос» 2600 кг борошна. Мед по ціні 35 грн. за 1 літр ємкості продавали ТОВ «Колос» і ФГ «Олександрівське», у широкому асортименті від ТОВ «УкрАгроКом», «ТОВ «Колос», ФГ «Південне», ФГ «Олександрівське» були представлені за доступними цінами гречана, пшенична, ячна, горохова, перлова крупи та олія. Останньої було продано біля однієї тонни і в такій же кількості – круп. Шість тонн цукру реалізували олександрійцям цукровий завод, СВК ім. Фрунзе та ТОВ «Колос». Молочна продукція була представлена ТОВ «УкрАгроКом» з комплексу «Петриківське молоко» і вершками з ТОВ «Колос», макаронними виробами порадували покупців знову ж таки трудівники ТОВ «УкрАгроКом», ТОВ «Колос», ФГ «Олександрівське», ФГ «Південне», а жвавими, веселими і верескливими поросятами по ціні від 550 до 650 грн. – тваринники ТОВ «Колос».
Слід відзначити активну і організуючу участь в ярмарку жителів села Олександрівка, їхньої сільської ради на чолі з сільським головою Тамарою Ніколенко, котрі пригощали покупців смачним кулішем з вогнища, варениками і біляшами, а трудівники ТОВ «Колос» - голубцями і бутербродами.
Усі жителі м. Олександрії, хто насамперед відвідав ярмарок, залишилися глибоко задоволеними як ярмарком, так і його продукцією, яку вдалося їм придбати у цей день. У свою чергу, трудівники району висловлюють бажання і сподівання на подальшу плідну співпрацю з владними структурами міста в плані проведення подібних ярмарків.
Наш кор.