КРИМІНАЛЬНІ НОВИНИ

За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського райвідділу міліції зареєстровано  85 злочинів, з них 5 крадіжок, 4 тілесних ушкодження, 2 пошкодження чужого майна, 16 сварок та 3 ДТП.

До Олександрійського райвідділу надійшло повідомлення від 57-річної жительки одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 32-річний місцевий мешканець викрав з території домоволодіння потерпілої вироби з металу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До чергової частини райвідділу із заявою звернувся 23-річний чоловік, який повідомив, що його 20-річний товариш, перебуваючи в гостях, викрав мобільний телефон. Після проведеної перевірки, злодія затримали, але розслідування ще триває.

29 листопада в Олександрійському районі  на автодорозі Знам’янка – Луганськ - Ізварино, рухаючись з Олександрії у напрямку Дніпропетровська, з’їхав у кювет і перекинувся військовий КАМАЗ. У результаті ДТП  деформувалась кабіна КАМАЗу й цистерна з пальним. Загинув – 35-річний військовий, травмований 21-річний водій-спецпризначенець. Причини аварії невдовзі  визначить спеціальна експертна група.

О. ПЕТРЕНКО.